RAPIDFIX – FAST&FIXED

Sistemul Fast&Fixed

Fast&Fixed reprezintă metodă alternativă de restabilire a funcțiilor danturii la pacienții cu atrofie verticală pronunțată a osului alveolar. Tehnica Fast&Fixed este indicată pacienților cu absența totală sau parțială a dinților, precum și în cazurile, în care singura modalitate de a readuce estetica și funcția de mestecat, este de a pune o proteză detașabilă sau un număr mare de implanturi.

Datorită plasării unghiulare a implanturilor, se obține un suport biomecanic perfect pentru restaurare.

Avantajele sistemului Fast&Fixed

Proteza temporară este fixată imediat în aceeași zi, respectiv, procedura este efectuată într-o singură ședință, fapt ce ușurează atât munca medicului stomatolog, cât și starea psihologică a pacientului. Pe lângă toate acestea, capacitatea de articulare și dicția nu sunt afectate, iar funcțiile orale se redobândesc foarte rapid.

Cui se potriveste sistemul de implantare Fast&Fixed?

  • Ai edentație totală superioară sau inferioară sau doar parțială și îți dorești o lucrare protetică fixă.
  • Te confrunți cu perspectiva edentației totale și ești prea tânăr pentru o proteză mobilă.
  • Ai lipsă totală sau parțială a danturii și suport osos minim la care nu pot fi puse altfel de implanturi.
  • Tratamentul tău de implant dentar implică intervenții de lifting de sinus sau repoziționare de nerv (Fast & Fixed ajută la evitarea acestor intervenții laborioase)
  • Activitatea cotidiană îți cere o restaurare dentară rapidă.

Pentru a înțelege dacă ți se potrivește această procedură, vino la o consultație GRATUITĂ și află detalii de la medicul stomatolog.

Tip protezare Mobilitate Implanturi necesare Sistem de prindere
Proteză fixă Proteza se fixează permanent pe implanturile existente. ceNumai medicul stomatolog va putea scoate proteza. Numărul implanturilor diferă de la caz la caz. Proteza este prevăzută cu un set de orificii care corespund capetelor implanturilor. Aceste orificii sunt destinate introducerii șuruburilor de prindere și urmează să fie obturate după atașarea protezei pe implanturi.
Proteză mobilă Cu toate că proteza este susținută foarte ferm pe implanturile existente, pacientul o poate scoate (de exemplu pentru curățare). Implanturile sunt atașate de un cadru (o bară) care urmează să susțină proteza. Proteza va fi fixată pe implanturi printr-un sistem click sau snap.
Stabilizarea protezei (vechea proteză sau o proteză nouă) Pacientul poate scoate ușor proteza. Este necesar un număr redus de implanturi dentare (de exemplu două). Proteza este susținută de gingie și de bonturile implant

Momentul perfect pentru o CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Lasă datele date de contact, iar echipa noastră revine în 5 minut cu un apel.

    Preferinte de confidentialitate
    Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.