ORTODONTIE

Ce este ortodonția?

Ortodonția este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu îndreptarea dinților strâmbi, poziționați necorespunzător pe arcadele maxilare, respectiv corectarea mușcăturii incorecte

De ce avem nevoie de un tratament ortodontic?

Alinierea dinților strâmbi este necesară atât din motive estetice, dar și pentru o mai bună sănătate maxilo-facială. Spațiile interdentare prea mari sau prea mici, dinții suprapuși, încălecați, favorizează apariția cariilor, a inflamațiilor gingivale, a parodontitei și a altor probleme de sănătate. Cu ajutorul unui aparat dentar, dinții poziționați incorect pot fi îndreptați și repoziționați, obținându-se un zâmbet frumos și o estetică facială armonioasă.

Etapele tratamentului ortodontic

Procesul de tratament în domeniul specialiștilor de ortodonție din stomatologia Implantodent se desfășoară în mai multe etape:

  • Prima etapă este diagnosticarea. Acestea fac: consultația, amprenta diagnostica, studiile radiologice și calculele necesare.
  • În cea de-a doua etapă, se efectuează profilaxia cavității orale, prevenirea sau tratarea cariilor și intervenția chirurgicală după necesitate extragerea dinților molari de minte.
  • A treia etapă este cea principală. Acesta este procesul de tratament în sine. Aceasta constă în realizarea dispozitivului, fixarea, efectuarea acțiunilor corective și monitorizarea pacientului. Procedurile de tratament sunt efectuate o dată la fiecare 15-30 de zile timp de 6-24 luni, acestea fiind atribuite individual.

Doar cu Implantodent, prețurile devin mai avantajoase ca niciodată, iar gama serviciilor oferite tot mai complexă:

  • Brackete metalice: acest tip de aparat dentar este primul aparat ortodontic inventat, fiind cea mai clasică metodă de aliniere a dinților. Totodată, a cucerit inimile multor pacienți datorită prețului mai scăzut, precum și dimensiunilor mici și duratei mai scurte de tratament.
  • Brackete ceramice: soluție avantajoasă datorită vizibilității mai reduse, aparatul păstrându-și în timp transparența și culoarea. Nu favorizează depunerile de tartru și placa bacteriană, fapt pentru care este o alegere perfectă.
  • Brackete safir: pe lângă faptul că acestea se fac neobservate pe dinți, aparatul dat este unul dintre cele mai rapide și confortabile soluții pentru pacienți, datorită curățării mai ușoare și vizitelor de control mai rare, comparativ cu celelalte aparate.

Scapă pentru totdeauna de neîncrederea în sine, împreună cu Implantodent!
Zâmbetul tău perfect- imaginea noastră.

Serviciu Pret
Consultatie medic specialist ortodont 0 lei
Model de studiu (ortodontie) 500 lei
Plan de tratament ortodontie 500 lei
Aparat dentar ortodontic fix braket-uri metalice arcada 550 euro
Aparat dentar ortodontic fix braket-uri ceramice arcada 600 euro
Aparat dentar ortodontic fix partial autoreglabil – metalic 700 euro
Aparat dentar ortodontic fix partial autoreglabil – ceramice 900 euro
OrtoImplant (implant dentar ortodontic) buc 150 euro
Tractiune OrtoImplant 500 lei
Control lunar (periodic) aparat dentar ortodontic fix arcada 300 lei
Control lunar (periodic) aparat dentar ortodontic mobil arcada 500 lei
Lipire braket metalic – ortodontie 500 lei
Lipire braket ceramic – ortodontie 500 lei
Reparatie aparat dentar ortodontic mobil 500 lei
Cimentare inel molar 500 lei
Arc lingual 500 lei
Refixare bracket metalic 500 lei
Schimb arc aparat dentar fix 1000 lei
Reteiner fix 1000 lei
Monobloc 1000 lei
Profilaxie pentru braket-uri 1000 lei

Momentul perfect pentru o CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Lasă datele date de contact, iar echipa noastră revine în 5 minut cu un apel.

    Preferinte de confidentialitate
    Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.