PROFILAXIE DENTARA

Detartraj. Profilaxie dentară.

Ce implică o curățare profesională a dinților/detartrajul? O simplă înlăturare a pietrei dentare, tartrului sau a plăcii de pigment este capabilă să schimbe radical aspectul exterior al dinților. Pe lângă toate acestea, cavitatea bucală sănătoasă devine fundamnetul stării de bine generale a organismului, datorită înlăturării plăcii bacteriene, care poate induce la diverse infecții sau senzații de disconfort, prevenind astfel dezvoltarea mai multor maladii.

Profilaxie dentară de 2-3 ori pe an

Detartrajul vă asigură o igienă bună a cavității bucale menține sănătatea acesteia și aspectul atractiv. De multe ori, cu trecerea timpului, curățarea manuală devine mai puțin efectivă, lăsând goluri în locurile mai greu de pătruns. Aici se pot acumula bacterii și resturi de mâncare, care vor distruge treptat structura dinților sau gingiilor. De aceea, este recomandată vizita medicului stomatolog de 2-3 ori pe an, în scopuri profilactice și de prevenire a oricărei probleme eventuale.

Indicații pentru curățarea profesională a dinților:

 • placă densă
 • tartru
 • miros neplăcut, care nu este eliminat prin mijloace igienice
 • inflamație
 • sângerare
 • umflare
 • pete de pigment
 • placă din cafea, ceai, țigări
 • parodontită, parodontită, gingivită

Contraindicații pentru curățarea profesională a dinților:

 • hipersensibilitate
 • aritmie
 • inflamarea gurii
 • infecție
 • vârstă – pentru copii și adolescenți

Dacă contraindicațiile nu sunt atunci înscrieți-vă pentru o consultație la stomatolog!

Tartru sau piatra dentară

Tartrul este o boală caracterizată prin întărirea plăcii formate ca urmare a igienei orale precare. Placa este de obicei de culoare închisă, culoarea este determinată de compoziția plăcii (reziduuri alimentare, bacterii, depozite de săruri de fier și fosfor).

Pentru a determina modul de îndepărtare a tartrului, medicul dentist efectuează o examinare a cavității bucale cu o sondă.

Curățarea ultrasonică de înaltă performanță a dinților cu aparat ultrasonic
garantează îndepărtarea calității plăcii și pietrelor dense. Vibrația cu ultrasunete afectează delicat zona dintelui, separând piatra, fără influența agresivă asupra smalțului. Dispozitivul elimină stratul de depozite, restabilește culoarea naturală. Astfel, dinții dobândesc a doua viață.

Curățarea profesională cu Air Flow este o metodă populară și căutată care elimină placa, piatra, restabilește o culoare naturală, lustruie suprafața fără a deteriora emailul. Esența procedurii constă în acțiunea unei soluții constând din apă și praf, care sunt îndreptate spre dinte sub forma unui jet puternic cu presiune ridicată asupra dinților. După unele sesiuni dacă dinții sunt sensibili, suprafața este acoperită cu preparate care conțin fluor, deoarece în timpul procedurii stratul de suprafață care conține fluoruri este îndepărtat. Procedura cu flor la sensibilitate trebuie repetată de 2-3 ori.

Pentru a stabili tipul de curățire ce ți se potrivește te poți înscrie la o CONSULTAȚIE GRATUITĂ! Iar medicul stomatolog va examina în detalii ce tip de detartraj ai nevoie.

Serviciu Pret
Consultatia Gratis
Detartraj ultrasonic + Air Flow 1000 lei
Detartraj ultrasonic semiarcada 250 lei
Detartraj ultrasonic + Air Flow dupa Breket 1500 lei
Albire dentara (cape) 4000 lei
Albire dentara (foto) analogic ZOOM 2500 lei procedura
Albire dentara unui dinte 1000 lei
Fixarea elementului cosmetic (cristal) 1500 lei
Lac pentru sensibilitatea 400 lei
Sigilarea fisurilor 600 lei
Gutiere de Bruxism 1000 lei

Momentul perfect pentru o CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Lasă datele date de contact, iar echipa noastră revine în 5 minut cu un apel.

  Preferinte de confidentialitate
  Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.