PROTEZARE DENTARA

Metode de protezare utilizate în clinica dentară Implantodent

În dependență de situația în care vă aflați, clinica stomatologică Implantodent vă propune următoarele tipuri de protezare dentară:

 • Prin intermediul fațetelor dentare
 • Prin incrustații
 • Prin coroane dentare
 • Prin poduri din coroane

Cea mai răspândită metodă din cele menționate mai sus este protezarea prin coroanele dentare, acestea fiind cea mai răspândită metodă de proteze fixe.

Coroanele dentare sunt purtate pe dinți deteriorați, ceea ce le oferă o formă și o culoare ideale. Aceste structuri ortopedice repetă cu exactitate forma dintelui și îl protejează de alte distrugeri.

Protezele cu coroane ceramice nu implică o schimbare în structura gingiilor, care servește ca o bună prevenire a parodontitei. La clinica dentară Implantodent, pacienții dispun de o consultație pentru a înțelege care dintre aceste metode este cea mai eficientă în dependență de problema cu care se confruntă!

Protezare – coroane din zirconiu

Dioxidul de zirconiu este un material ceramic de înaltă tehnologie de ultimă generație, care are o permeabilitate la lumină și un aspect pe cât se poate de asemănător cu dinții naturali. Datorită acestei proprietăți, coroanele dentare realizate din dioxid de zirconiu sunt greu de distins în culoare față de dinții naturali, iar rezistența ridicată a dioxidului de zirconiu face posibilă fabricarea coroanei dentare din zirconiu de orice lungime și dimensiune.

Protezare – coroane pe implanturi

Metoda de protezare prin coroanele pe implanturi oferă niște posibiltăți ample de restaurare completă a dinților, chiar și în situații în care defectele dentare sunt mai vizibile. Astfel, prin intermediul fixării coroanelor dentare pe implanturi se urmărește salvarea dinților adiacenți, aceștia nefiind supuși procedurii de preparare. Coroanele pe implanturi sunt fiabile și sigure, nu denaturează gustul alimentelor și nu necesită corecție suplimentară pentru o lungă perioadă de timp, având aceeași culoare și formă ca dinții naturali. În Clinica Stomatologica Implantodent puteți opta pentru restabilirea zâmbetului complet!

O formă modernă de protezare – ceramica presată

CERAMICA PRESATĂ CAD CAM este o formă modernă de protezare dentară care poate obtine rezultate estetice excelente, mult mai puțin dăunătoare. Coroana din ceramică este realizată din ceramică extrem de puternică fără utilizarea unui cadru metalic. Această metodă de protezare este justificată în toate cazurile când trebuie înlocuite vechile plombe extinse, aceasta asigurându-vă o prelungire a duratei de viață a dinților cu o pierdere minimă de țesuturi tari.

Avantajele protezării în cadrul clinicii dentare Implantodent:

 • O echipă de medici stomatologi cu o experiență vastă
 • Dispozitive de diagnosticare digitală de ultimă generație
 • Tratamente prescrise individual
 • Utilizarea celor mai cunoscute tehnologii mondiale în tratamentul stomatologic
 • Garanții de tratament – responsabilitate ridicată pentru rezultat
 • Avem un suport regulat de igienă pentru fiecare pacient

Specialiștii clinicii stomatologice Implantodent efectuează o gamă largă de servicii de protetică stomatologică, de orice complexitate. Întorcându-ne la noi, veți avea bucuria unei vieți pline și a unui zâmbet sănătos!

Protezarea ajută la scăderea defectelor cosmetice și funcționale în cavitatea bucală. Clinica stomatologică Implantodent utilizează o varietate de metode de proteză de care poate dispune fiecare doritor! Vă așteptăm!

Serviciu Pret
Metaloceramica 2400 lei
Restaurari, fatete, ceramica presata 4600 lei
Coroana din zirconium / emax 4600 lei
Unitati metalice turnate 1500 lei
Coroana provizorie din acrilat 1000 lei
Protez total 5000 lei
Protez partial (1-4 dinti) 2000 lei
Protez total (partial flexibil) 5000 lei
Protez partial flexibil unilateral 3000 lei
Protez scheletat cu crosete 10000 lei
Protez scheletat cu culise sferice 12000 lei
Gutiere pentru bruxism 1000 lei
Gutiere pentru sportive 1000 lei
Gutiere pentru inalbire 1000 lei
Incrustatie cu pivot radicular (Cr-Co) 1000 lei
Amprenta cimpului protetic 500 lei
Amprentare diagnostica 300 lei per dinte
Amprentare pentru implant 700 lei
Inlaturarea lucrarilor protetice(1 unitate) 200 lei – 400 lei
Imobilizarea dintilor prin sinare 600 lei per dinte
Confectionarea puntei adezive 4000 lei
Breket Metalik 9900 lei
Breket Damon 13990 lei
Breket Ceramica 11900 lei
Corectie Breket reglare 350 lei arcada

Momentul perfect pentru o CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Lasă datele date de contact, iar echipa noastră revine în 5 minut cu un apel.

  Preferinte de confidentialitate
  Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.