RESTAURARI DENTARE

Ce este restaurarea dentară?

Pentru început, restaurarea dentară reprezintă o procedură neinvazivă, ce constă în restabilirea formei deteriorate a dinților, precum și a aspectului estetic a acestora. Un moment important este recrearea atât a formei, cât și a culorii și strălucirii naturale a dinților.

Create pe baza nanotehnologiilor, materialele compozite sunt inovative și permit efectuarea unei restaurări într-o singură etapă, într-un interval scurt de timp. Cavitatea din zonele deteriorate ale dinților trebuie să fie umplută, pentru a remedia defecte ca: formă neregulată, fisuri, rupturi, crăpături.

Implantologie

Protezare pe implanturi
Preturi implantologie
Aditia osoasa
Implantarea molarilor
Lifting de sinus
Restaurări dentare
Intrebari frecvente implanturi

Cum are loc restaurarea dentară?

Pentru restaurările dentare, medicul stomatolog va plasa compozitul pe dinte în mai multe straturi, eventual folosind o lumină specializată pentru a întări fiecare strat. Compozitul este format pentru a umple dintele. Apoi, este lustruit pentru a preveni colorarea și uzura. Când compozitele sunt lipite de dinți, creează o potrivire strânsă a dintelui natural. Astfel de restaurări pot fi chiar utilizate în cazurile în care o parte din structura dintelui s-a pierdut.

Avantajele restaurării dentare

  • Refacerea unui dinte cioplit sau deteriorat de carii
  • Îmbunătățirea culorii și distingerea de ceilalți dinți
  • Schimbarea contururilor exterioare
  • Schimbarea spațiului dintre dinți
  • Conferirea unui aspect estetic
  • Restabilirea formei inițiale și îmbunătățirea acesteia

Momentul perfect pentru o CONSULTAȚIE GRATUITĂ!

Lasă datele date de contact, iar echipa noastră revine în 5 minut cu un apel.

    Preferinte de confidentialitate
    Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la anumite servicii, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici vă puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea anumitor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.