Ce este restaurarea dentară?
Pentru început, restaurarea dentară reprezintă o procedură neinvazivă, ce constă în restabilirea formei deteriorate a dinților, precum și a aspectului estetic a acestora. Un moment important este recrearea atât a formei, cât și a culorii și strălucirii naturale a dinților.
Create pe baza nanotehnologiilor, materialele compozite sunt inovative și permit efectuarea unei restaurări într-o singură etapă, într-un interval scurt de timp. Cavitatea din zonele deteriorate ale dinților trebuie să fie umplută, pentru a remedia defecte ca: formă neregulată, fisuri, rupturi, crăpături.
Cum are loc restaurarea dentară?
Pentru restaurările dentare, medicul stomatolog va plasa compozitul pe dinte în mai multe straturi, eventual folosind o lumină specializată pentru a întări fiecare strat. Compozitul este format pentru a umple dintele. Apoi, este lustruit pentru a preveni colorarea și uzura. Când compozitele sunt lipite de dinți, creează o potrivire strânsă a dintelui natural. Astfel de restaurări pot fi chiar utilizate în cazurile în care o parte din structura dintelui s-a pierdut.
Avantajele restaurării dentare
- Refacerea unui dinte cioplit sau deteriorat de carii
- Îmbunătățirea culorii și distingerea de ceilalți dinți
- Schimbarea contururilor exterioare
- Schimbarea spațiului dintre dinți
- Conferirea unui aspect estetic
- Restabilirea formei inițiale și îmbunătățirea acesteia
Momentul perfect pentru o CONSULTAȚIE GRATUITĂ!
Lasă datele date de contact, iar echipa noastră revine în 5 minut cu un apel.