Clinica Implantodent este Soluția pentru copil Fara durere

Durerea de dinți și cariile dentare nu încep cu un program, și uneori se întâmplă să apara mai devreme. Bineînțeles, copilul nu poate tolera disconfort prelungit. Soluția la această problemă va fi vizitarea medicului stomatologic al clinicii Implantodent
Stomatologi de înaltă calitate vor oferi ajutor calificat, calmează copilul și vor găsi abordarea corectă a acestuia.

PENTRU CE TRATAMENTUL LA COPII A DINȚILOR DE LAPTE

Problemele dentare apar la copii de la o vârstă fragedă. Nu fiecare părinte înțelege nevoia de a trata dinții la bebeluși. Există mai multe motive importante pentru această procedură:

  • Prevenirea infecției în corpul copilului
  • Conservarea sănătății viitorilor molari
  • Prevenirea problemelor de mușcătură

Toate aceste probleme sunt mult mai ușor de prevenit decât tratarea consecințelor acestora. Acest lucru, în primul rând, va salva sănătatea bebelușului și va economisi bani în viitor. De asemenea, este foarte important să înlăturați dintele în timp, Pentru copil, dacă tratamentul o cere.

Prima dată și pentru viață

Copiii învață și primesc o definiție a lumii din jurul lor din situațiile și experiențele dobândite la o vârstă fragedă. De aceea este atât de important pentru a arăta copilul dumneavoastră că stomatologia copiilor – nu e casa infricosator, cu o grămadă de echipamente înfricoșătoare, și un loc în care ajutorul și ameliora durerea. Angajații Implantodent Esunt nu numai specialiști buni, ci și psihologi excelenți.

Clinica are profesioniști în domeniul lor. Terapia, chirurgia și alte domenii ale acestei secțiuni de medicină sunt întotdeauna disponibile clienților noștri mici. Înainte de a trece la procedura de bază, medicul cunoaște neapărat copilul, comunicând în liniște cu el. Acest lucru are un efect benefic asupra psihicului copilului, iar acțiunile ulterioare ale omului mare din blana albă nu vor provoca teamă sau panică.

O vizită la stomatologia pediatrică nu numai că rezolvă toate problemele legate de sănătatea dinților copilului dvs., dar oferă și o bază solidă pentru dezvoltarea unei persoane mici și fericite. Pacienții noștri mici nu cunosc teama de mașină dentară și de policlinică în general.

Tratamentul stomatologic la copii fără durere și lacrimi
Tratamentul dentar la copii este o procedură foarte importantă. Dinții din lapte sunt acoperiți cu smalț mai subțire, deci au nevoie de evenimente speciale.

Stomatologia pediatrică a clinicii Implantodent oferă următoarele servicii, menite să asigure sănătatea tinerilor clienți:

  • Prima consultație a unui profesionist despre sănătatea pacientului, care este oferită gratuit

  • Tratamentul și prevenirea cariilor dentare infantile

  • Proceduri corective: corectarea ocluziunii
  • Tratamentul chirurgical: tăierea frenului, extragerea nedorită a dinților
  • Proceduri preventive care împiedică apariția și dezvoltarea cariilor: etanșarea fisurilor, aplicarea gelului de fluor și a mineralelor pe dinți
  • Instruire și consultări în domeniul procedurilor de igienă adecvate
  • Stomatologie sănătate din primul pas

Stomatologia copiilor în Chișinaă, la clinica Implantodent, permite copiilor să se uite la proiectele medicale neplăcute. După ce a făcut primul pas în necunoscut, copilul se găsește într-o atmosferă plăcută, creată special pentru copii. Personalul medical atent va înconjura pacientul cu grijă și cu siguranță îl va susține în momente dificile. Cei mai apropiați, mama și tata, vor fi de asemenea acolo. Un doctor zâmbitor care nu încearcă imediat să înceapă tratamentul, dar vorbește și distrage atenția de la gândurile triste. Toți acești factori au un efect benefic asupra subconștientului copilului și îi permit să se relaxeze.

Utilizarea echipamentelor moderne și a celor mai bune tehnologii din domeniul stomatologiei pediatrice va face orice procedură fără durere. Noi scaune dentare permit copilului să stea confortabil.

Se pare că tratamentul dentar la copii poate fi nedureros și chiar distractiv! Noi creăm toate condițiile pentru ca bebelușul să crească sănătos, puternic și curajos. Cel mai important lucru nu este să întârzieți vizitarea unei clinici stomatologice pentru copii. Vă așteptăm!
Preturi
Consultatie medic pedodont (stomatologie pediatrica)Gratis
Detartraj cu ultrasunete si periaj profesional 500 lei500 lei
Air Flow (jet profesional de curatire a dintilor cu paste speciale, aer si apa)700 lei
Profilaxie dentara pentru braket-uri ortodontice700 lei
Fluorizare cu gutiere universale – pedodontie200 lei
Sigilare simpla500 lei
Sigilare largita – pedodontie600 lei
Pansament100 lei
Pansament devitalizant200 lei
Pulpotomie300 lei
Obturatie dentara cu Glassionomer (Ionomeri de sticla)500 lei
Obturatie dentara din compozit fotopolimerizabil / dinti permanenti500 lei
Extractie dinte de lapte sau temporar – pedodontie300 lei