proteza dentara chisinau

Clinica Stomatologica Implantodent vă oferă cele mai moderne tehnologii de proteze dentare

La alegerea dvs venim in sprijinul dumneavoastra cu mai multe tipuri de proteze sau coroane:

 • Proteze demontabile realizate din materiale ușoare și durabile, menținând o înaltă estetică și confort

 • Coroane fara Preparare
 • Coroane ceramice și nemetalice de zirconiu
 • Coroane pe implanturi fixate cu surubel sau cimentate din metaloceramica sau zirconiu

Facem si fatete dentare. Vom rezolva orice problemă!

O componentă importantă a aspectului atractiv și comunicabil este un zâmbet frumos. Trebuie să spun că mulți dintre noi încă nu înțelegem în totalitate cât de important este tratamentul dentar din timp. Această atitudine duce adesea la numeroase defecte ale dentiției și pierderii dinților.

Din fericire, stomatologia modernă Implantodent este gata să vă ajute, efectuind protezare cu metode eficiente, care vă vor ajuta să restabiliți funcționarea normală a dentiților și un zîmbet frumos.

Tehnologia de protezare este în continuă dezvoltare, creând lucrari asemanătoare dinților naturali, care nu provoacă reacții alergice și disconfort.

Metode de proteze utilizate în clinica dentară Implantodent

CONSTRUCȚII BAZATE PE DIOXID DE ZIRCONIU

Dioxidul de zirconiu este un material ceramic de înaltă tehnologie de ultimă generație, care are o permeabilitate la lumină, cât mai aproape posibil de dinții naturali. Datorită acestei proprietăți, coroanele pe bază de dioxid de zirconiu sunt greu de distins în culoare față de propriile dinți. Iar rezistența ridicată a dioxidului de zirconiu face posibilă fabricarea de poduri de orice lungime.

COROANE PE IMPLANTE

În Clinica Stomatologica Implantodent se efectuează, de asemenea, proteze foarte eficiente pe implanturi. Această metodă este cel mai buna și oferă oportunități ample pentru restaurarea completă a dinților, chiar și în cele mai mari defete.Principalul la implanturi este salvarea dinților adiacenți în forma sa originală, care nu sunt supuse procedurii de preparare. Coroane pe implanturi sunt fiabile și sigure, nu denaturează gustul alimentelor și nu necesită corecție suplimentară pentru o lungă perioadă de timp, și au aceeași culoare ca și forma dinților naturali.

CERAMICA PRESATA CAD CAM ca o formă modernă de proteze dentare pot obtine rezultate estetice excelente, mult mai puțin dăunătoare (SE PREPARA DIN DINTE PUTIN dinte țesut coroana decât la coroana METALOCERAMICA. Coroana ceramică este realizat din ceramică extrem de puternică fără utilizarea unui cadru metalic. Această metodă de proteză este justificată în toate cazurile când trebuie înlocuite vechile plombe extinse – pentru a vă prelungi durata de viață a dinților cu o pierdere minimă de țesuturi tari.

Specialiștii clinicii Implantodent fectuează atit proteze detașabili, cît și ficși.
Printre protezele amovibile moderne, merită menționată o proteză cu clame care se bazează pe o structură metalică sub formă de arc. Vă permite să utilizați, ca suport, nu numai gingiile, ci și dinții sănătoși, ceea ce face ca purtarea protezei să fie mai confortabilă. O astfel de proteză nu cauzează o încălcare a sensibilității la gust și nu duce la apariția stomatitei.
Proteza Încheietoare sunt utilizate pe scară largă în cazul pierderii mai multor dinți, inclusiv partea din față, defectele dentitiei, precum și în periodontita – o boală care se caracterizează printr-o slăbire a dinților și „mobilitatea“ lor.

Protezarea poate fi facuta cu ajutorul:

 • Fatete dentare
 • Incrustatii
 • Coroane
 • Poduri din coroane

Coroane – cea mai raspindita metodă de proteze fixe. Ele sunt purtate pe dinți deteriorați, ceea ce le permite să le ofere o formă și o culoare ideale. În clinica Implantodent pacienților li se oferă coroane cu masă puternică din ceramică, care nu conține metal. Aceste structuri ortopedice repetă cu exactitate forma dintelui și îl protejează de alte distrugeri. Protezele cu coroane ceramice și ceramice nu implică o schimbare în structura gingiilor, care servește ca o bună prevenire a parodontitei.

În plus, clinica noastră au plăcerea de a oferi servicii suplimentare pentru fabricarea de capsule – dispozitive de protecție pentru sport și tratamentul bruxismului (măcinarea dinților).

Capă pentru sport – plăci speciale din material plastic, care înfășoară bine și acoperă toate dinții maxilarului și / sau maxilarului inferior pentru a proteja împotriva leziunilor în timpul sportului. Capa se face pe o impresie individuală a pacientului și se repetă complet relieful dinților, ceea ce mărește gradul de protecție a acestuia de la rănire.

Capa de Bruxism sunt folosite pentru a trata disfuncția muschilor masticatori care duc la compresia fălcilor și scrâșnirea dinților. Acest tip de capac, de asemenea fabricat pe un blind individual

AVANTAJE DE PROTEZARE ÎN CLINICA IMPLANTODENT
 • O echipă de medici ortopedici cu experiență
 • Dispozitive de diagnosticare digitală de ultimă oră
 • Tratament individual
 • Cele mai cunoscute tehnologii mondiale
 • Garanții de tratament – responsabilitate ridicată pentru rezultat
 • Avem un suport regulat de igienă pentru pacient

Specialiștii clinicilor Dent-Lux efectuează o gamă largă de servicii de protetică stomatologică, de orice complexitate. Întorcându-ne la noi, veți avea bucuria unei vieți pline și a unui zâmbet sănătos! Protezarea ajută la scăderea defectelor cosmetice și funcționale în cavitatea bucală. Rețeaua de clinici stomatologice Implantodent utilizează o varietate de metode de proteză.

Preturi protezare

Proteze
Temporare acrilice500 lei
Metalice500 lei
Metalo – ceramice1500 lei
Metalo – acrilice1000 lei
Ceramice170 euro
Proteză simplă3700 lei
Proteză valplast4700 lei
Proteză scheletatăde la 400 euro
Proteză pe implanturi400 + 50 euro per implant
Incrustație metalică500 lei
Incrustație ceramică150 euro
Reparație proteză300 – 500 lei
Amprentă Zeta200 lei
Amprenta DMG Germania500 lei
Deschiderea implantului20 euro
Corectie coroana pe implant20 euro
Fixarea coroane100 lei