Un zâmbet absolut neted și un rezultat garantat de succes de mulți ani, vă va face să vă simțiți confortabil și să obțineți o plăcere totală din viață!

ortodontie chisinau
ORTODONTICA ÎN CLINICA IMPLANTODENT

BRAKETELE – SOLUȚIE EFICIENTĂ A PROBLEMELOR CU DINȚII
Multe depind de un zâmbet frumos și sănătos. Pentru a avea un zîmbet natural, este necesar să rezolvăm toate problemele cu dinții strîmbi sau o mușcătură incorectă. Aplicând la clinica Implantodent , puteți obține un tratament ortodontic de înaltă calitate. Singurul lucru care trebuie făcut este să vă întâlniți cu specialiștii noștri. Aceștia vor alege cea mai bună soluție pentru dvs.: aparat ortodontic (metalice, ceramice sau safir), vor determina prețul și planul de tratament.

ORTODONTICA STRAJUL ȘI SĂNĂTĂȚII TALE

Foarte mulți sunt familiarizați cu problema dinților STRÎMBI sau malocluziunii. Aceste momente neplăcute privesc nu numai estetic, ci și un impact negativ asupra sănătății umane, cauzând multe probleme:

 • Dificultăți în efectuarea procedurilor de igienă care sunt motivul acumulării și acumularii microbilor în organism.
 • Distorsiunea părții faciale, care aduce disconfort moral.
 • Apariția unor probleme cu dicția, care afectează inteligibilitatea vorbelor și conduc la o subestimare a stimei de sine.
 • Efecte negative asupra sistemului digestiv, datorită măcinării insuficiente a alimentelor de către dinți.
aparat dentar

Cea mai optimă este corecția mușcăturii și alinierea dinților la o vârstă fragedă. În calitate de copil, aceste procese sunt mult mai rapide și mai ușoare. Dar chiar dacă nu ați reușit să faceți acest lucru la timp, ortodonți din clinica Implantodent vă vor face să vă simțiți irezistibil. Specialiștii noștri lucrează pe echipamente moderne și numai cu cele mai bune materiale, iar aplicarea experienței avansate în domeniul ortodonției le permite să își îndeplinească cu succes activitatea chiar și în cele mai dificile cazuri.

PRINCIPALELE ETAPE DE TRATAMENT

Procesul de tratament în domeniul specialiștilor de ortodonție din stomatologie Chișinău Implantodent se desfășoară în mai multe etape:

 • Prima etapă este diagnosticarea. Acestea fac: consultația, amprenta diagnostica, studiile radiologice și calculele necesare.
 • În cea de-a doua etapă, se efectuează profilaxia cavității orale, prevenirea sau tratarea cariilor și intervenția chirurgicală dupa necesitate extragerea dinților molari de minte.
 • A treia etapă este cea principală. Acesta este procesul de tratament în sine. Aceasta constă în realizarea dispozitivului, fixarea, efectuarea acțiunilor corective și monitorizarea pacientului. Procedurile de tratament sunt efectuate o dată la fiecare 15-30 de zile timp de 6-24 luni, acestea fiind atribuite individual.
  În stadiul final, rezultatele tratamentului anterior sunt stabilizate.
  Procesul de corectare a mușcăturii și alinierea dinților este destul de lung, dar rezultatul este în valoare de toate așteptările, iar banii și efortul sunt cheltuiți.

Corectarea mușcăturii sau alinierea dinților se face folosind dispozitive speciale. În clinica Implantodent din Chișinău, breketele- aparat ortodontic s-au dovedit a fi extrem de eficiente. Există mai multe dintre ele, care diferă în materiale și în preț:

 • Brekete metalice. Principalele lor avantaje sunt: ​​preț accesibil și un impact suficient de puternic asupra dinților. Această calitate contribuie la reducerea semnificativă a perioadei necesare tratamentului. Singurul lor dezavantaj – ele atrag atenția, fiind pe dinți.
 • Bretele ceramice. Costă mai scump decât cele din metal. Au calități foarte valoroase: sunt ușor de utilizat și nu sunt vizibile pe dinți, deoarece ortodontul le selectează la culoarea smalțului.
 • Sisteme de susținere autoreglabile. Accelerați procesul de sistem de suport pentru tratament timp de 2-3 luni.
 • Bretelele safir sunt unul dintre cele mai moderne sisteme utilizate în ortodonție. Acest tip de bretele este utilizat pe scară largă în medicină și este foarte popular, chiar și în ciuda prețului ridicat. Ei au o mulțime de calități pozitive:

  • Transparența materialului, ceea ce le face complet invizibile pe dinți.
  • Un atașament puternic la suprafața dinților asigură un impact sigur și permanent asupra acestora.
  • Conservarea tuturor calităților în procesul de utilizare se datorează unor safire monocristaline de încredere.

În caz de pierdere a dinților, implantarea dinților se aplică în clinica Implantodent .

Medicul de specialitate Ortodont din cabinetul stomatologic Implantodent garantează un rezultat excelent! Vă vom oferi o atmosferă plăcută, o atitudine atentă și servicii profesionale pe tot parcursul tratamentului.
Preturi
Consultatie medic specialist ortodont0 lei
Model de studiu (ortodontie)100 lei
Plan de tratament ortodontie0 lei
Aparat dentar ortodontic fix braket-uri metalicearcada 450 euro
Aparat dentar ortodontic fix braket-uri ceramicearcada 500 euro
Aparat dentar ortodontic fix partial autoreglabil – metalic650 euro
Aparat dentar ortodontic fix partial  autoreglabil – ceramice850 euro
OrtoImplant (implant dentar ortodontic)buc 100 euro
Tractiune OrtoImplant200 lei
Control lunar (periodic) aparat dentar ortodontic fixarcada 200 lei
Control lunar (periodic) aparat dentar ortodontic mobilarcada 200 lei
Lipire braket metalic – ortodontie0 lei
Lipire braket ceramic – ortodontie0 lei
Reparatie aparat dentar ortodontic mobil300 lei
Cimentare inel molar100 lei
Arc lingual100 lei
Refixare bracket metalic100 lei
Schimb arc aparat dentar fix1000 lei
Reteiner fix200 lei
Monobloc200 lei
Profilaxie pentru braket-uri700 lei